Начало - Доставчици

Доставчици

1

AERA - Air Innovation

AERA - Air Innovation

AERA е създадена през 2016-а година в Измир от немски инвеститори. Основната дейност на компанията е производство на вентилационна техника, в т.ч. рекуперативни блокове и климатични камери. Компанията е с експортна ориентация и по-голямата част от продукцията и се реализира на европейския пазар. За качеството на продуктите гарантират EUROVENT, CE, ISO и TSEK серификатите. Компанията разполага със собствен R&D отдел, както и изпитателна алборатория (Anemo Lab), през която преминава всяка произведена единица, преди да напусне производствената фабика.

1

BVN - Ventilation Systems

BVN - Ventilation Systems

BVN e производител на вентилационна техника с повече от 25 годишна история. Производството на компанията е локализирано в Истанбул, а продукцията се изнася в повече от 65 страни по целия свят. В портфолиото на компанията влизат вентилатори от всички категории - битови, индустриални, кухненски, взривозащитени и пожароустойчиви F300/2h и F400/2h. Вентилационната техника се разпростира в повече от 50 модела вентилатори с дебит достигащ до 130 000м3/ч.


1

HTK

HTK

HTK Klima е производител на широка гама вентилационни дифузори и решетки, покриващи най-високите стандарти в областта. Линейни, завихрящи и струйни дифузори - това са само част от произвежданите от HTK Klima въздухоразпределителни елементи. В портфолиото на компанията попадат още правоъгълни-пожаропреградни клапи, подвижни жалузийни решетки, клапи за постоянен дебит и клапи за променлив дебит CAV и VAV.


1

LG - Air Conditioning

LG - Air Conditioning

LG e корейски производител на климатична техника.

1

MANDIK

MANDIK

Основана през 1990 г., MANDIK a.s. стартира като чешка семейна компания. В момента MANDIK е един от най-големите производители на компоненти за контрол и пречистване на въздушния поток, като бихме желали да поставим акцент върху продуктовите гами на противопожарните и димоотвеждащи клапи.
Компанията се идентифицира на европейския пазар с фокуса си върху високото качество, гъвкавост при доставките и бързото им изпълнение (срок на доставка до 3 седмици), конкурентните цени на своите продукти и поддръжката им.

1

Lindab

Lindab

Lindab е международна група, която развива, произвежда и дистрибутира продукти и системни решения от различни стоманени профили, за опростено строителство и по-добър климат в сградите.

Дейността е разделена в три направления. Вентилация, Строителни компоненти и Сгради. Продуктите се характеризират с високо качество, лесен монтаж, енергийна ефективност, внимание към околната среда и високо ниво на обслужване при доставката. Всичко това увеличава многократно цената на продукта.

CVS – Control the Air

Си Ви Ес БГ ЕООД e търговска фирма с основна дейност – търговия с вентилационна и климатична техника. Ние Ви предлагаме широка гама от продукти, с които можетe да покриете най-съвременните изисквания на всички сгради, сертифицирани по LEED или BREAM. По-голямата част от продуктите ни са с EUROVENT сертификат и покриват изискванията на ErP 2010 и ErP 2020.

Си Ви Ес БГ ЕООД е официален представител на водещи производителни на въздухоразпределителни елементи, вентилатори, климатични камери, чилъри, термопомпи, конвектори и други продукти за ОВК инсталациите. В раздел „ДОСТАВЧИЦИ“, можете да откриете повече за производителите на предлаганите продукти, да научите за техните силни страни, сертификати, история и други.

В богатото ни портфолио ще откриете продукти, които ще покрият изискванията на всяка една вентилационна система. Гамата на вентилационната ни техника включва всичко от А до Я. Предлагаме ви общообменни, кухненски, взривозащитени и температуроустойчиви вентилатори F300 и F400 за ВСОДТ.

В раздел „Дифузори и решетки“ ще намерите от стандартните стенни и таванни вентилационни решетки, до дифузори с променлива геометрия на лопатките. В нашия офис можете да разгледате мостри на всички предлагани въздухоразпределителни елементи, в това число JET дифузори, хексагонални дифузори, фасадни решетки, поджвижни жализуйни решетки и всичко друго, от което имат нужда вашите вентилационни инсталации.

Предлаганите от нас пожаропреградни и противодимни клапи ще Ви очароват със своята перфектна изработка и достъпна цена. Предлагаме Ви ги във вариант със стопяема пластина и с моторна задвижка BELIMO на 24 или 230V. Крайните изключватели за следенето на положението на клапата, са опция, която винаги може да бъде добавена към съоръжението.

Какво е водещото при избора на доставчик на ОВК оборудване? Качество на изработка, срок за доставка, гаранционни условия, цена на изделията, сервиз и документална обезпеченост. Ние от Си Ви Ес БГ ЕООД работим ежедневно, за да отговорим на всеки един критерий.